Lees alle nieuwsberichten in het archief.

Vintage Movie Day

9 sep, 21u00

Voor deze derde Vintage Movie Day trekken we opnieuw naar een unieke locatie in Deinze en bouwen we ze voor de gelegenheid om tot cinemazaal. Hierbij linken we de inhoud van de film aan de locatie.

Zaterdag 9 september om 20u00 richten we de Garage Van Den Poel Motors, Gentsesteenweg 33 in als de ideale setting voor ‘Gone in 60 Seconds (1974)’.

Gone in 60 Seconds is een film uit 1974, een film van H.B. Halicki.
De film vertelt het verhaal van Maindrian Pace. Hij krijgt de opdracht om 48 luxe auto's te stelen in een week tijd. Alles loopt voorspoedig tot hij een Ford Mustang met de codenaam Eleanor moet stelen. In deze film is het vooral te doen om de langste achtervolgingsscène uit de geschiedenis van de film. Eleanor houdt de politie, via de plaatselijke media ook de ganse stad, en u als kijker een ademstokkende 45 minuten bezig. Zowat alles wat u ooit in een achtervolging dacht te zien, komt hier aan bod. En zowat elke Amerikaanse auto uit het tijdperk wordt erin op deskundige wijze tot schroot herleid.

Jullie zijn van harte welkom op onze Vintage Movie Day. De inkom is gratis. Gelieve op voorhand te reserveren via info@cultuurschok.be, want de plaatsen zijn beperkt!

Mastermind - 4the Edition

21 oct, 20u00

Heb jij een grote algemene kennis? Volg je de actualiteit op de voet en wil je je kennis laten zien aan anderen? Of gewoon zin in een avond vol intellectuele uitdagingen? Kom dan naar de 4th edition van de MASTERMINDQUIZ georganiseerd door Vzw Cultuurschok.

De deuren gaan open vanaf 19u15, de quiz start stipt om 20u. Voor een prijs van 20 euro per ploeg (max. 4 deelnemers/ploeg) mag je je algemene kennis opnieuw komen bewijzen.

Deelname: 20€/ploeg
Maximum 4 deelnemers per groep

kleurband
Met dank aan: