Jazzy Sunday: John Snauwaert New York Trio Feat. Katrien van Opstal
Info Route
sunday 12 march 2017, 17u00
Praktisch info
Datum: sunday 12 march 2017
Open voor publiek: 16u00
Aanvang: 17u00
Adres:

Bibliotheekkelder Deinze
Gentpoortstraat 1
9800 Deinze


Contact:

0499/190223


Info

 ! !    GRATIS    ! ! 

Er is niets dat muzikanten liever doen, dan samen jammen met musici uit andere culturen, ook al ligt er een oceaan tussen hun plaats van herkomst. De 4 musici van deze internationale jazz-bezetting waren reeds een of meermaals te gast bij Kultuurschuur. Maar het is elke keer weer genieten van de unieke versmelting van persoonlijkheden en talenten. Een avond onder vrienden om naar uit te kijken.

Vrijdag 29 mei 2015. Bassist Marcos Varela, gitarist Roni Ben-­Hur en saxofonist John Snauwaert ontmoeten elkaar in een Mexicaans restaurant in Chelsea (Manhattan, New York). Ze halen herinneringen op aan hun vorige tournees. Al een tijdje broeden ze op het idee om een programma samen te stellen met zangeres Katrien Van Opstal, een opkomend talent in de Belgische jazz-­scene, met wie ze elk al het podium deelden. Die dag beslissen ze om eindelijk werk te maken van een concertenreeks. 

Samen met haar gaat dit trio op zoek naar de essentie van jazz: swing, verhalen, authenticiteit, overgave. De liefde voor zichzelf laten spreken. Inspiratie vinden ze in het werk van Ella Fitzgerald en Joe Pass. Van hieruit gaan ze op ontdekkingstocht. Het huwelijk van Eros en Thanathos. Rust in de passie. Take love easy.
U mag zich verwachten aan een avond vol authenticiteit, swing en liefde voor muziek, gebracht door gepassioneerde en gedreven muzikanten

Bezetting:

John Snauwaert – Sax
Roni Ben-Hur – Gitaar
Marcos Varela – Bas
Katrien Van Opstal – Zang

John Snauwaert

Met steun van de Amerikaanse ambassade.

John Snauwaert

kleurband
Met dank aan: