Vintage Movie Day
Info Route
saturday 9 september 2017, 21u00
Praktisch info
Datum: saturday 9 september 2017
Open voor publiek: 20u00
Aanvang: 21u00
Adres:

Van Den Poel Motors
Gentsesteenweg 33
9800 Deinze


Contact:

info@cultuurschok.be

 

Tickets via www.cultuurschok.be

 


Info

Voor deze derde Vintage Movie Day trekken we opnieuw naar een unieke locatie in Deinze en bouwen we ze voor de gelegenheid om tot cinemazaal. Hierbij linken we de inhoud van de film aan de locatie.

Zaterdag 9 september om 20u00 richten we de Garage Van Den Poel Motors, Gentsesteenweg 33 in als de ideale setting voor ‘Gone in 60 Seconds (1974)’.

Gone in 60 Seconds is een film uit 1974, een film van H.B. Halicki.
De film vertelt het verhaal van Maindrian Pace. Hij krijgt de opdracht om 48 luxe auto's te stelen in een week tijd. Alles loopt voorspoedig tot hij een Ford Mustang met de codenaam Eleanor moet stelen. In deze film is het vooral te doen om de langste achtervolgingsscène uit de geschiedenis van de film. Eleanor houdt de politie, via de plaatselijke media ook de ganse stad, en u als kijker een ademstokkende 45 minuten bezig. Zowat alles wat u ooit in een achtervolging dacht te zien, komt hier aan bod. En zowat elke Amerikaanse auto uit het tijdperk wordt erin op deskundige wijze tot schroot herleid.

Jullie zijn van harte welkom op onze Vintage Movie Day. De inkom is gratis. Gelieve op voorhand te reserveren via info@cultuurschok.be, want de plaatsen zijn beperkt!
kleurband
Met dank aan: