De gevolgen van huiselijke vochtproblemen

Heeft u te kampen met vochtproblemen in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of badruimte? Dan bent u hoe dan ook niet te benijden. Vochtproblemen in huis hebben namelijk tal van vervelende gevolgen. Het bekendste is vermoedelijk wel de lelijke, natte vochtplekken die aan de onderkant van muren verschijnen (meestal bij opstijgend vocht) of aan de bovenkant (veelal bij doorslaand vocht). Deze nattige plekken zien er niet alleen onfris en lelijk uit en veroorzaken loszittend behang of verferosie. Ook zijn door vocht aangetaste muren op langere termijn erg onhygiƫnisch. Ze kunnen, door schimmel- en zwamvorming, eg schadelijk zijn voor uw gezondheid. Veel woningeigenaren die vochtoverlast niet op tijd laten behandelen, krijgen te kampen met pijnklachten zoals in de keel, hoofdpijnaanvallen, allergische aanvallen of vreemde kwaaltjes zoals verkoudheden en huiduitslag. Redenen genoeg dus om de vochtoverlast in uw huis door een expert te laten oplossen

Cultuurschok pakt uw vochtproblemen grondig aan

Wilt u een blijvende en grondige oplossing van de vochtplekken en voorkomen dat uw muren in de toekomt opnieuw nat en vies worden? Zorg dan dat u een vakkundige vochtbestrijder inschakelt die exact weet hoe uw vochtproblemen de wereld uit geholpen kunnen worden. Cultuurschok is op dit gebied een veelgeprezen expert. Onze gediplomeerde medewerkers hebben veel ervaring en weten precies hoe ze de oorzaak van uw huiselijke vochtproblemen kunnen detecteren en oplossen. Als u contact met ons opnemend, kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen of direct een afspraak maken voor en gratis inspectieronde van een van onze vochtexperts. In overleg met u brengt onze collega in kaart wat er gedaan kan worden om de overmatige vocht in uw woning af te voeren.

Onze aanpak is afgestemd op uw wensen en uitgevoerd met de nieuwste technieken

Uw wens is onze leidraad. Daarom bepalen we in verleg met u of en zo ja welke aanpak u van uw vochtproblemen af kan helpen. Hierbij is Cultuurschok transparant over de oplossing en de bijhorende prijzen. En veelvoorkomende oplossing is het dichten van uw kelder. Vaak komt opstijgend vocht uit een te natte kelder. Door deze te dichten, en/of ventilatie aan te brengen en/of te kiezen voor drainage, is het probleem vaak verholpen. Injecteren van muren en gevels is ook een veelgebruikte techniek. Verder kan het zijn dat er een waterkering in uw muren ontbreekt of de ventilatie niet op orde is.

Schakel onze assistentie en expertise in

Wacht niet langer en contacteer dadelijk onze klantenservice. Dan bent u binnenkort definitief van die irritante vochtoverlast verlost, voor een scherpe prijs!